Home » Swedish » [Swedish] Experternas arena @ Microsoft.se

Contoso.se

Welcome to contoso.se! My name is Anders Bengtsson and this is my blog about Microsoft infrastructure and system management. I am a principal engineer in the FastTrack for Azure team, part of Azure CXP, at Microsoft. Contoso.se has two main purposes, first as a platform to share information with the community and the second as a notebook for myself.

Everything you read here is my own personal opinion and any code is provided "AS-IS" with no warranties.

Anders Bengtsson

MVP
MVP awarded 2007,2008,2009,2010

My Books
Service Manager Unleashed
Service Manager Unleashed
Orchestrator Unleashed
Orchestrator 2012 Unleashed
OMS
Inside the Microsoft Operations Management Suite

Contoso.se

Welcome to contoso.se! My name is Anders Bengtsson and this is my blog about Azure infrastructure and system management. I am a senior engineer in the FastTrack for Azure team, part of Azure Engineering, at Microsoft.  Contoso.se has two main purposes, first as a platform to share information with the community and the second as a notebook for myself.

Everything you read here is my own personal opinion and any code is provided "AS-IS" with no warranties.MVP awarded 2007,2008,2009,2010

My Books

Service Manager Unleashed


Orchestrator 2012 Unleashed


Inside the Microsoft Operations Management Suite

[Swedish] Experternas arena @ Microsoft.se

Jag har fått möjlighet att köra en frågespalt på Svenska Microsoft Technet webben. Mitt område är System Center. Besök min spalt och de andra experternas spalter här. De andra experterna är bla Marcus Murray (IT-säkerhet), Johan Arwidmark (Deployment) och Joachim Nässlander (Windows Server 2008). Har ni någon bra fråga, tveka inte att skicka in den!

När jag är igång och skriver om svenska nyheter vill jag passa på och tipsa om en övergripande System Center utbildning. Den innehåller Operations Manager 2007, Configuration Manager 2007, Data Protection Manager 2007 och ger en inblick i Service Manager, mer info här.